• Horari 9:00 - 17:00 30/11/2019 - 13/04/2020

Avet Esquí Club

Avet Esquí Club

AVET ESQUÍ CLUB

L’Avet Esquí Club ofereix a les famílies que venen a esquiar amb regularitat un marc idoni en el qual les seves filles i fills poden aprendre, gaudir i compartir amb altres esquiadors de la seva edat la practica de l’esquí.

L’objectiu del Club és aconseguir que els nens i adolescents gaudeixin de l’esquí i desenvolupin les seves habilitats amb la finalitat d’aconseguir un bon nivell tècnic, així com un ampli coneixement de l’entorn. Els monitors realitzen un seguiment de cada alumne, documentant els progressos. El calendari consisteix en 30 dies de classe, entre caps de setmana i festius, sent l’horari de 10 h a 14 h.

Els monitors i els grups són sempre els mateixos. Al llarg de la temporada en l’Avet Esquí Club també s’organitzen activitats fora de l’horari d’esquí: una tarda de patinatge al Palau de Gel d’Andorra (Canillo), la tradicional baixada nocturna de Llumetes al Nadal, entre d’altres.

La temporada es tanca amb una carrera social en la qual participen els alumnes i els pares amb una festa de comiat on es fa el lliurament de trofeus.

COM_TARIFES

ESCOLA D'ESQUÍ GRANDVALIRA
Contacte · Política de privacitat · Condicions Generals de Contractació